Ing. Milan Indra
 

 
Odhady, ocenění a znalecké posudky
 
 
 
+420 606 647 065
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GDPR

 
Zpracování osobních údajů
 
 
 

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

 
 
podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016
o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)


Správce osobních údajů

ing. Milan Indra
IČO: 452 31 338
sídlo: Gemerská 496/2, 874 01, Litovel

Účel/y zpracování osobních údajů


  • Vaše osobní údaje zpracováváme za účelem
  • poskytování služeb
  • vedení evidence o našich příjmech a výdajích, přijatých platbách a o hospodaření, jak vyplývají z předpisů upravujících daně a účetnictví

Právní základ zpracování osobních údajů


  • Právním základem pro zpracování Vašich osobních údajů uvedených v bodu II. je
  • splnění naší zákonné povinnosti (zejména zákon č. 563/1991 Sb., o účetnictví, zákon č. 586/1992 Sb., o daních z příjmů, zákon č. 634/1992, o ochraně spotřebitele)
  • splnění závazků na jejichž základě Vám poskytujeme služby

Příjemci osobních údajů


Vaše osobní údaje zpracováváme jen pro účely poskytování našich služeb
Vaše osobní údaje nepředáváme do zahraničí.

Doba zpracování osobních údajů


Poskytnuté osobní údaje jsou zpracovávány po dobu stanovenou zákonem nebo po dobu, po kterou budou poskytovány naše služby
a následně po dobu jednoho roku poté, co byla naše služba poskytnuta.

Práva subjektu údajů


  • Při zpracování osobních údajů máte následující práva týkající se ochrany svých osobních údajů:
  • právo požadovat od nás přístup k Vašim osobním údajům;
  • právo na opravu Vašich osobních údajů, které zpracováváme;
  • právo na omezení zpracování. Omezení zpracování znamená, že musíme Vaše osobní údaje, u nichž bylo zpracování omezeno, označit a po dobu trvání omezení je nesmíme dál zpracovávat s výjimkou jejich uložení. Právo na omezení zpracování máte tehdy, jestliže
  • popíráte přesnost osobních údajů, a to na dobu potřebnou k tomu, abychom mohli přesnost osobních údajů ověřit;
  • zpracování je protiprávní a Vy odmítáte výmaz osobních údajů a žádáte místo toho o omezení jejich použití;
  • jestliže již Vaše osobní údaje nepotřebujeme pro účely zpracování, ale Vy je požadujete pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků;
  • jestliže jste vznesl/a námitku proti zpracování uvedenou níže v bodu VII., dokud nebude ověřeno, zda naše oprávněné důvody pro zpracování převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami;
  • právo na výmaz osobních údajů.
  • právo na přenositelnost údajů. Můžete žádat, abychom Vám Vaše osobní údaje poskytli za účelem jejich předání jinému správci osobních údajů, nebo abychom je sami předali jinému správci osobních údajů. Toto právo však máte pouze ohledně těch údajů, které zpracováváme automatizovaně na základě Vašeho souhlasu nebo smlouvy s Vámi.
  • právo podat stížnost u dozorového úřadu, a to v případě, že se domníváte, že zpracováním osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu v místě svého obvyklého bydliště, místě výkonu zaměstnání nebo v místě, kde došlo k údajnému porušení. V České republice je dozorovým úřadem Úřad na ochranu osobních údajů, Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7, www.uoou.cz.

Právo vznést námitku proti zpracování


  • V případě, že Vaše osobní údaje zpracováváme pro účely oprávněných zájmů našich nebo někoho dalšího (právní základy zpracování jsou uvedeny v bodu III), máte kdykoliv právo vznést proti takovému zpracování námitku. Námitku můžete vznést na naší adrese uvedené v bodu I. Pokud takovou námitku vznesete, budeme oprávněni v takovém zpracování pokračovat jen tehdy, pokud prokážeme závažné oprávněné důvody pro zpracování, které převažují nad Vašimi zájmy nebo právy a svobodami, a dále tehdy, pokud půjde o zpracování nezbytné pro určení, výkon nebo obhajobu právních nároků.


Povinné zpracování a povinnost poskytnout osobní údaje


Zpracování Vašich osobních údajů pro účely poskytování našich služeb je zákonným požadavkem. Neposkytnutím Vašich osobních údajů může znamenat, že Vám nebudeme moci poskytnout naše služby.